8-September-16

Ny hjemmeside

 

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til vores nye, forbedrede hjemmeside og webshop. Vi håber, at du vil blive glad for det nye spændende design, den nye brugervenlige opsætning, og de mange nye funktioner. Hvis du tidligere har været en registreret bruger af vores hjemmeside, så kan du bruge dit gamle log-in til den nye hjemmeside, og du vil være i stand til at finde dine logoer.

Desværre er der dog en lille overgangs periode, hvor du vil opleve enkelte fejl og/eller mangler på især de ”gamle” logoer, men vi arbejder løbende på at få det hele rettet til. I forbindelse med alle de nye funktioner, vil der også blive lavet en ny ”manual” til webshoppen, som snarest vil blive sendt ud til alle vore registrerede brugere af webshoppen, sammen med nogle tips og tricks til hurtigt at finde det logo du leder efter.

Hvis du endnu ikke er registreret webshop-kunde hos os, men godt kunne tænke dig at blive det, så kontakt os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: +45 75 16 90 22 for at høre nærmere.

 

NOTE: VI har desværre en teknisk fejl med "Create Proff" delen i webshoppen, så du kan midlertidigt ikke benytte denne del til andet end fremvisning. Hvis du bestiller herfra modtager vi ikke din ordre. Derudover kan du komme til at modtage mails efter bestilling hvor der fremgår at prisen er 0.00 $ Dette er naturligvis ikke korrekt, og du vil modtage en faktura som normalt.

Der vil komme en nyhedsopdatering her på siden når fejlene er blevet rettet.