17-November-16

Webshop Opdatering

Vi er meget glade for endeligt at kunne løfte sløret for alle funktionerne i vores nye og forbedrede Webshop. Det er os derfor en stor glæde at kunne fortælle at funktionen ”Designfremviser og Påvarmning” endelig er klar til brug.

Denne funktion er til Jer hvis i har et nyt eller et gammelt logo som skal påvarmes noget tøj, eller i gerne vil have et estimat af hvordan det kommer til at se ud. (Note: Hvis i bestiller via denne funktion, men af en eller anden grund ikke ønsker påvarmning, bedes dette angivet i kommentarene)

Med mange nye funktioner følger også nye måder at kunne bestille på for Jer som brugere. Vi har derfor, i et forsøg på at lette læringsprocessen for Jer, udviklet en manual som ligger her på siden under: Vejledning -> Webshop Manual, eller klick på linket, for at komme til siden.

 

Hvis I havde et login til webshoppen på vores tidligere hjemmeside, vil i kunne benytte det samme login igen. Har i glemt jeres bruger/ password, eller er I endnu ikke oprettede så kan i kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få jeres oplysninger eller blive oprettet.